top of page
ebba andersson-26 web_edited_edited.jpg

För dig som vill omsätta miljoner och bygga upp ett starkt varumärke som också hjälper dig öka din lönsamhet.

Tänk på vart du vill vara om 6 månader med din butik. Vill du vara kvar där du är nu?

Om du inte vill stanna kvar där du är just nu måste du göra något annorlunda
 

I mitt privata erbjudande, 1:1 SocialBoost Pro, kommer jag att ha en e-handel som säljer på autopilot och har en bra konverteringsfrekvens. Du kommer få hjälp med att ha marknadsföring som representerar din e-handel och äntligen kunna omsätta miljonerna jag vet att du tänker på. Och du är redo att gå med i det här erbjudandet. Jag kan känna det! Kan du?

Detta paket är inte för de som driver sin e-handel bara som en "rolig grej". Detta är för den högpresterande e-handels entreprenören som tänker år framåt och vill bygga något riktigt stort.

1:1 SocialBoost Pro är för dig som:

>>> Du har redan en framgångsrik e-handel, men vill nu skala upp och nå en omsättning på 10-100 miljoner.

>>> Du är inriktad på högpresterande resultat och är beredd att göra betydande investeringar för att nå dina omsättnings mål för flera miljoner.

>>> Din e-handel är inte bara en passion eller hobby – den är din strategiska satsning för att bygga en betydande närvaro och omsättning inom din bransch.

>>> Du inser vikten av att ta hjälp från experter för att optimera och finjustera varje aspekt av din verksamhet för att nå den eftertraktade 100 miljoner i omsättning.

>>> Du är inte bara ute efter kortsiktig framgång, utan du har en tydlig vision och plan för att skapa en e-handelsplattform som kan generera betydande intäkter på lång sikt.

Du är redo att skapa grymma resultat. Du är redo att gå all in. Du vet innerst inne att denna verklighet är precis runt hörnet och att investera i hjälp från en expert är nödvändigt.

ebba andersson-12 web.jpg
ebba andersson-44 web.jpg
Mina kunder som har de mest otroliga resultaten delar alla denna egenskap...

💥

- långsiktighet

💃🏼

Om du vet, då vet du. De strävar efter långsiktig framgång, långvariga kundrelationer, rika upplevelser och ett liv fyllt med meningsfulla ögonblick. De vill ha allt! Deras mål är att bygga upp en hållbar verksamhet, lämna ett arv och göra en djupgående inverkan på världen!

De tänker stort, de är djärva och de är här för att skapa!

Tänk långsiktigt eller gå hem, det är deras motto. De är medvetna om att de är ämnade för stora saker. De förstår värdet av hur ens mindset kan låsa upp nästa nivå. De vet att de behöver investera för att skapa den verklighet de önskar och bli den e-handels entreprenören de alltid velat vara!

Låter det bekant?
Om detta just har fått dig  inspirerad för vad som kommer härnäst, då är du på rätt plats.  Jag välkomnar dig till det mest exklusiva sättet att arbeta med mig. Vi kommer att komma nära och personligt. 

Vad om ditt liv började se ut och kännas SÅHÄR:

>>> Att dra in 10- 100 miljoner är riktigt imponerande och ger dig frihet att göra vad du vill. Inte bara ekonomisk stabilitet utan också chansen att satsa på det du älskar utan att oroa dig för pengar. Din butik går grymt bra, tjänar massor och har trogna kunder. Det känns fantastiskt!

>>> Att tjäna så mycket pengar ger självförtroende och möjligheten att prova nya saker. Du kan investera smart och göra din affär ännu starkare. Kunderna gillar verkligen din butik och kommer tillbaka om och om igen. 

>>> Frihet, självförtroende och en grym känsla av att du gör något riktigt bra. Du kan följa dina passioner, din butik går som en klocka, och dina kunder älskar vad du erbjuder

Vad händer nu?

Steg 1

Steg 2

Steg 3

Fyll i ansöknings formuläret här

Om du är rätt person för detta, kommer jag att ordna ett kostnadsfritt discovery call där vi kan träffas ordentligt.

Vi väljer ett startdatum och kör igång med full kraft!

bottom of page